El bàsquet territorial també se suspèn quinze dies pel coronavirus

La Federació Catalana de Bàsquet decreta la suspensió de l'activitat federativa a partir del dijous

Esports

| David Rico / Som Mollet

La Federació Catalana de Bàsquet ha decretat la suspensió de tota activitat federativa a partir d'aquest dijous 12 de març com a mesura de prevenció del coronavirus (SARS-CoV-2). 

Segons ha informat l'FCBQ aquest migdia, per tal de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del Bàsquet Català, "la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), en base a la potestat que li atorga l'article 138 del Reglament Jurisdiccional, decreta la suspensió de tota activitat federativa a partir del dijous 12 de març i per una vigència de 15 dies". 

L'FCBQ pren aquesta decisió tot seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya, de les autoritats competents i després de valorar-ho entre els clubs i la directiva federativa.

La Federació Catalana de Basquetbol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altra recomanació que s'indiqui per part d'ella o de les autoritats competents. La federació catalana comunica que la mesura serà "revisable segons l'evolució de la situació epidemiològica per coronavirus SARS-CoV-2".

Demanem als clubs afiliats comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d'aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.

Edicions locals