La persona contagiada de coronavirus a Mollet és un home de 77 anys

El malalt es trobaria a l'Hospital de Mollet però la intenció és traslladar-lo a un altre centre

Societat

La persona contagiada de coronavirus a Mollet és un home de 77 anys
La persona contagiada de coronavirus a Mollet és un home de 77 anys

El primer cas positiu de coronavirus detectat a Mollet és un home de 77 anys d'edat. El pacient es trobaria a l'Hospital de Mollet tot i que la intenció seria traslladar-lo a algun altre centre per fer-ne el control i el seguiment.

Així ho ha confirmat l'alcalde, Josep Monràs, qui aquest matí a primera hora ha estat informat del cas per part dels responsables de Salut. "He rebut la trucada de la directora general de Salut que ens ha posat al corrent d'aquest cas", explica Monràs.

L'alcalde ha posat a disposició de la Generalitat els serveis municipals de salut i ha avançat que no es prendrà cap mesura a nivell de la ciutat que no estigui dictaminada per l'administració competent, en aquest cas el Departament de Salut. "No cal generar una alarma innecessària", opina Monràs.

Comerços xinesos tancats

D'altra banda, com està passant a gran part del territori, hi ha alguns comerços i bars de Mollet regentats per membres de la comunitat xinesa que han tancat les seves portes com a mesura de prevenció davant el contagi del coronavirus.

Edicions locals