[ACTUALITZACIÓ] El Casal de Mollet tanca per un cas de coronavirus

L'equipament romandrà tancat fins al 25 de març

Societat

El Casal de Mollet tanca per un cas de coronavirus
El Casal de Mollet tanca per un cas de coronavirus

Mollet del Vallès

El Departament de Salut ha detectat el primer cas de coronavirus a Mollet del Vallès. Es tracta d'una persona gran usuària del Casal Cultural.

Aquest matí el Departament de Salut ha comunicat als responsables del Casal Cultural que un dels usuaris de l'equipament ha donat positiu en el Covid19. Malgrat que Salut no ha demanat el tancament de la seu, Albert Adami juntament amb el president Àlvar Yáñez han decidit tancar portes fins al 25 de març com a mesura preventiva.

"És un lloc on es reuneix molta gent gran i tenint en compte que és una població de risc és millor evitar el contagi", diu Albert Adami. De fet, també s'han anul·lat excursions i activitats previstes per als propers dies. El Casal també ha recomanat als seus treballadors que es confinin a casa durant 15 dies i que treballin des d'allà.

Segons Adami, el Departament de Salut s'encarrega de la comunicació a persones que hagin pogut estar en contacte amb la persona amb coronavirus perquè prenguin les mesures necessàries. Amb tot, paral·lelament des del Casal s'ha pres mesures com el confinament dels treballadors. A més, un cartell a la porta de l'equipament avisa del tancament i recomana que si algun usuari del centre presenta algun símptoma com febre, tos, mal de coll o ofec no vagi al CAP sinó que truqui al 061.

L'Ajuntament demana calma

Poc després que el Casal tanqués les seves portes aquest migdia, l’Ajuntament de Mollet ha emès un comunicat en què fa una crida a la calma i demana a la ciutadania que segueixi els consells bàsics de prevenció que ofereix la Generalitat.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha demanat “calma, sentit comú i prudència als molletans i molletanes” i ha remarcat que el departament de Salut de la Generalitat “té sota control la persona de Mollet amb coronavirus”.

L’Ajuntament assegura estar en constant comunicació amb el departament de Salut per poder aplicar les mesures que comuniquin.

Edicions locals