Dani Ruiz, a l'espera del debut amb el Mirandés

El futbolista va fitxar fa unes setmanes pel Mirandés B, de la Tercera Divisió espanyola

Esports

Dani Ruiz
Dani Ruiz | Inmaculada Romera

Sant Fost de CampsentellesJosé Luis Rodríguez Beltrán

Aquests dies hi havia un seguidor fidel santfostenc entre els milers d'aficionats del Mirandés, que el volien veure a la final de la Copa del Rei. Dani Ruiz, que fa tot just unes setmanes va fitxar pel filial del Mirandés de la Tercera Divisió espanyola, va seguir dimecres la semifinal contra la Reial Societat. "El camp d'Anduva és una autèntica passada. L'afició d'aquí ho viu moltíssim", admet Ruiz, que juga de davanter.

Finalment, el conjunt basc va passar a la final, tot i que l'objectiu segueix sent consolidar l'equip a la Segona Divisió i respecte al filial, fer-ho a la Tercera Divisió. "L'objectiu que tenim és salvar la categoria del filial i potser entrar en la dinàmica del primer equip. És un club que aposta per la gent de la casa i per això he fitxat pel Mirandés", explica Dani Ruiz, de 21 anys que va formar-se entre els clubs del Sant Fost, Martorelles, Fundació Marcet, Damm i Vila-real. En edat amateur, va apostar per una experiència al club anglès del Birmingham perquè "el meu somni és jugar a la Premier League", però després d'uns entrebancs va tornar a Catalunya i aquesta temporada va començar el curs al Manresa, de la Tercera Divisió.   

L'etapa amb el Mirandés està sent prou positiva, tot i que el conjunt filial lluita per la permanència. "Fa ja unes setmanes que vaig fitxar pel segon equip i estic molt feliç. Ja he marcat un gol i tenim un bon equip per sortir de la zona de descens", remarca Ruiz, que afegeix: "vull ser professional i ho he d'intentar. Mirandés és un bon club".

El Mirandés B és penúltim del grup 8 de la Tercera Divisió i diumenge jugarà contra el tercer classificat, el Numància B.

Edicions locals