El Rei i la Reina Carnestoltes, novetats a la rua de Martorelles

Com és habitual, serà l'últim municipi en celebrar la desfilada de Carnaval

Cultura

Una de les temàtiques de l'any passat va ser Star Wars
Una de les temàtiques de l'any passat va ser Star Wars | Ajuntament de Martorelles

Com és habitual, la darrera rua carnavalesca del Baix Vallès és la de Martorelles. Serà dissabte 29 i la novetat d’enguany és que la desfilada comptarà amb la presència del rei i la reina Carnestoltes –els darrers anys només hi havia el rei Carnestoltes–.

A més, també es tornarà a fer l’exhibició de comparses en finalitzar la rua a la zona de les pistes de Carrencà, a les 19.30 h.

La cercavila sortirà des de la plaça d’Anselm Clavé encapçalada pels reis Carnestoltes i recorrerà el camí habitual fins a Carrencà. Un cop finalitzada l’exhibició, tindrà lloc la sentència del rei i la reina Carnestoltes, i finalitzarà la festa amb el lliurament de premis (20.30 h).

Seguint amb la voluntat de reconèixer cada una de les comparses i continuar així amb el model de festa participativa, es lliuraran premis i mencions a la millor comparsa, millor carrossa i la millor disfressa de Martorelles.

Per a participar de la rua cal emplenar i presentar els documents que estan penjats al web municipal (martorelles.cat). A més, des de l’Ajuntament conviden a penjar les fotografies del carnaval local a les xarxes socials amb l'etiqueta #carnavalMartorelles.

Edicions locals