Class Plàstics busca finançament per evitar entrar en concurs de creditors

L'empresa volia presentar un ero per acomiadar a 45 persones

Societat

L'empresa Class Plàstics, situada al polígon de Martorelles, podria entrar en concurs de creditors i tancar les seves portes si no troba finançament per poder fer front a les indemnitzacions per acomiadar una part de la plantilla.

Així ho han confirmat a aquest diari fonts de CCOO que asseguren estar "molt preocupats" perquè la situació és "molt complexa", ja que l'empresa "no té liquiditat, ni capacitat per endeutar-se".

Els sindicats han allargat el període de consultes amb l'empresa fins a finals de mes, perquè la companyia pugui trobi una solució.

Segons aquestes mateixes fonts, Class Plastics comptaria amb un inversor disposat a comprar tots els actius de l'empresa, però encara estarien en fase de negociacions.

La intenció de l'empresa era obrir un Expedient de Regulació d'Ocupació per fer front a la caiguda de les vendes de la companyia.

Amb aquest ERO Class Plastics volia acomiadar 45 persones de la plantilla, una xifra que després de les negociacions amb els sindicats s'hauria reduït a 39.

En concret, Class Plastics compta amb 140 empleats i fa dos anys que opera des de Martorelles fabricant articles i components de plàstic. Procedent de Rubí, l'empresa es va traslladar a Martorelles a principis del 2017, després d'adquirir les antigues instal·lacions de l'empresa Valeo, la qual es trobava en procés de tancament. Una situació que podrien tornar a viure alguns dels treballadors de Class Plastics, antigament empleats de Valeo, si finalment l'empresa no aconsegueix el finançament necessari
per seguir amb la seva producció.

Edicions locals