El Voluntariat per la Llengua es fa un racó a la Biblioteca de Can Mulà

El programa del Servei Local de Català ofereix un espai de difusió i d'intercanvi de la llengua catalana

Societat

La llengua catalana protagonista durant el mes de febrer a la Biblioteca de Can Mulà
La llengua catalana protagonista durant el mes de febrer a la Biblioteca de Can Mulà

Durant tot el mes de febrer es durà a terme el Racó del Voluntariat per la Llengua (Vxl) a la Biblioteca de Can Mulà, un espai de trobada per a parelles lingüístiques i un lloc de difusió del programa.

El Voluntariat per la Llengua és un programa que posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català i estan aprenent la llengua amb altres que la parlen de manera habitual i que actuen com a voluntaris per ajudar-los. D’aquesta manera, fan de parelles lingüístiques per tal que els aprenents puguin parlar en un context real. L’espai, a més, disposa de dues butaques, una taula, dues tasses de cafè perquè l’ambient sigui més familiar.

El Racó del Voluntariat per la Llengua aquest any té una novetat: un tastet de llibres en català. Així mateix, podran llegir també en català i compartir, si volen, amb la seva parella lingüística.

Tothom que sigui major d’edat i vulgui ser voluntari pot inscriure's a través del web del Voluntariat per la Llengua (www.vxl.cat), adreçant-se personalment al Servei de Català ubicat al carrer del Comte d’Urgell número 26 o deixant la butlleta emplenada a la recepció de la Biblioteca de Can Mulà.

 

Edicions locals