El futbol femení, camí de fer-se un lloc a Martorelles

El club suma dos equips de noies que competeixen aquesta temporada

Esports

El futbol femení, camí de fer-se un lloc a Martorelles
El futbol femení, camí de fer-se un lloc a Martorelles

José Luis Rodríguez Beltrán

El CF Martorelles treballa per fer un lloc a l'estructura femenina en un projecte que té com objectiu "igualar l'estructura masculina i la femenina", apunta el president del club, Carles Sig. Aquesta temporada, el club ha fet un pas important per posar les bases del projecte amb la recuperació d'un sènior femení i la competició d'un equip de base a les lligues del Consell Comarcal del Vallès Oriental.  

La posada en marxa del primer equip femení va ser un encàrrec que directament va gestionar el president amb l'ajut del vicepresident, Pablo Gamallo, que porta l'equip de la base; Adrià Molist, que és l'entrenador del sènior femení i, a més, és jugador del sènior masculí; i Mateu Romeu, també entrenador del sènior femení i que és l'entrenador amb més experiència del club. "La temporada passada ja hi havia l'equip de base, que són jugadores entre les edats alevins i infantils. Tot i que no competien, sí que van fer alguns partits amistosos. Aquesta temporada hem fet un pas important", admet Carles Sig, que augura el camí de l'estructura femenina: "aquest any tenim dos equips, la intenció és mantenir aquests dos conjunts de cara la pròxima temporada i intentar créixer, en un tercer amb nenes en categoria de benjamins".

Mentre que l'equip de base competeix a les lligues del Consell Comarcal, el sènior femení ho fa al grup 2 de la Segona Divisió de la Federació Catalana de Futbol. "Hi ha una barreja de jugadores entre Mollet, Sant Fost, i evidentment, Martorelles. Estem satisfets amb aquest primer any", diu Sig. L'equip ja ha disputat deu jornades i ocupa el 8è lloc amb 13 punts. Aquest cap de setmana, l'equip martorellesenc visitarà el complicat camp de l'equip líder, el Can Parellada, que suma les jornades per victòries i ocupa le primer lloc en solitari. 

El club considera important fer una aposta per la consolidació de l'estructura femenina i per això ha començat la tasca de captació de jugadores. "Fem el mateix que amb l'estructura masculina. Si la pròxima temporada aconseguim mantenir el que tenim, voldrà dir que el futbol femení s'ha fet un lloc al CF Martorelles", apunta el president del club, que voldria en un futur immediat muntar totes les categories a l'estructura femenina. 

Edicions locals