Mireia Marín encapçala la nova executiva de Catalunya en Comú al Vallès Oriental

Marín i l'alcalde de Montornès, Jose A. Montero, en seran els portaveus del nou òrgan

Política

Mireia Marín encapçala la nova executiva de Catalunya en Comú al Vallès Oriental
Mireia Marín encapçala la nova executiva de Catalunya en Comú al Vallès Oriental

Mireia Marín ha estat triada per encapçalar la Comissió Executiva de Catalunya en Comú al Vallès Oriental. La molletana encapçalava l'única candidatura presentada per constituir el nou òrgan a nivell comarcal.

El passat dimecres 2 d'octubre es va reunir l'Assemblea Territorial de Catalunya en Comú del Vallès Oriental a la Sala de la Concòrdia de Montmeló, on es va aprovar la nova Comissió Executiva de la comarca, "per unanimitat i fruit del consens". Així, els comuns han formalitzat l'estructura comarcal, com a pas previ a les reconversions dels grups motor –òrgans de decisió transitoris– que existeixen als diferents municipis en executives locals de Catalunya en Comú, que es preveu es faci entre novembre i desembre.
"Es tracta d’una candidatura paritària, àmplia, plural i representativa de la majoria de municipis de la nostra comarca, que combina l’experiència i la renovació", apunten des de l'executiva.

La distribució de responsabilitats i funcions de l'equip és la següent: Mireia Marín (Mollet) i Jose Montero (Montornès) com a portaveus; Jordi Manils (Montmeló) i Mari Carmen Moya (Mollet), a Organització; Àngels de la Vara (Cànoves i Samalús) i Antonio Polo (Lliçà d’Amunt), a Acció Política; Josep Torrecillas (Mollet) i Araceli Orellana (Granollers), a Coordinació Institucional; Carol Rodríguez (L’Ametlla) i Lluís Moreno (Parets), a Comunicació; Núria Romero (Cardedeu), a Feminisme; Monica Utrilla (Martorelles), a Joves; Dani Martín (La Roca) i Natalia Segura (Montornès), a Finances; Laura Jorquera (Lliçà d’Amunt) i Juanjo Navarro (Lliçà de Vall), a Logística, i Arsenio del Barrio (Granollers) i Quim Fornés (La Garriga), a Món del treball.

Aquesta setmana la Comissió Executiva Territorial s’ha reunit per primera vegada i ha començat a treballar amb la vista posada en les eleccions generals del 10 de novembre.

Edicions locals