L'Ajuntament de Martorelles, satisfet amb els nous espais de la festa major

La regidora de cultura no descarta continuar amb aquest model d'espais de cara a la pròxima edició

Cultura

La Unió Esportiva Bàsquet Martorelles va donar el tret de sortida amb el seu discurs d'aniversari
La Unió Esportiva Bàsquet Martorelles va donar el tret de sortida amb el seu discurs d'aniversari

Martorelles va cloure diumenge la seva festa major d'estiu, que havia arrencat el 7 de setembre amb les primeres activitats i que va tenir el tret de sortida oficial el passat dijous 13, amb els pregons a càrrec de la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles i a càrrec de les diferents colles del municipi.

La principal novetat d'enguany eren els canvis d'ubicacions, a causa de la construcció del centre polivalent La Vinya de Carrencà, on hi havia el tradicional Envelat martorellenc, que acollia les principals activitats de la festa major. Enguany la gresca ha comptat amb un envelat portàtil col·locat a la pista esportiva de Carrencà, que és on s'han fet les principals activitats i concerts. La fira, per tant, s'ha hagut de traslladar de la pista esportiva al polígon.

Per part de l'Ajuntament, la regidora de Cultura, Mònica Garcia, valora molt positivament com s'ha desenvolupat la festa major: "Sobretot tenint en compte el tema principal que eren els canvis d'ubicacions i espais amb motiu de les obres del centre polivalent. Estem molt contents de com ha anat tot plegat, tant a nivell d'afluència de públic, com de programació".

Precisament, sobre les novetats de les ubicacions, Garcia no descarta continuar amb aquest model d'espais de cara a la pròxima edició, quan La Vinya ja hauria d'estar acabada: "És un tema que estem meditant. Hem de decidir si la fira continua a la ubicació d'aquest any o no, perquè ens ha agradat bastant com ha quedat l'espai del mercat a Carrencà on hi havia l'envelat ubicat".

Pel que fa al públic, Garcia destaca la nit de dissabte: "Dijous va ser una mica més fluix i divendres, per les pluges, també. Però dissabte i diumenge van ser dies forts", explica apuntant que sobretot al concert d'El Pot Petit va ser "desmesurat": "Sabíem que mouen molta gent, però no tanta. També feia anys que no teníem un espectacle de festa major amb tanta assistència com a Marabunta, de Guillem Albà", clou.

D'altra banda, per festa major també és tradicional la competició de les colles, que en aquesta edició van guanyar Los Iluminaos, superant per poc la colla dels Superbebientes.

Durant la ballada de gitanes, diumenge a la plaça El·líptica | Aj. Martorelles
L'esport també va tenir el seu espai en la festa martorellenca | Aj. Martorelles
Els Iluminaos van ser la colla guanyadora de la competició d'enguany | Aj. Martorelles

 

Edicions locals