Balls flamencs a l'escenari de la Unión Cultural Andaluza

L'entitat martorellenca oferirà fins diumenge tres vespres plens d'actuacions a l'escenari del pati de la Masia de Carrencà

Cultura

Durant una de les actuacions de la festa major del 2018
Durant una de les actuacions de la festa major del 2018

Durant els tres dies que resten de festa major, la Unión Cultural Andaluza de Martorelles (UCAM) organitzarà diverses actuacions a l'escenari del pati de la Masia de Carrencà.

La primera serà aquest mateix divendres (21.30 h) amb les actuacions del grup Aires Nuevos de la UCAM, dels quadres de ball de la Casa de Andalucía de Santa Perpètua, de Samara Canción Española i del Coro Semblanza Rociera de la UCAM.

Dissabte a la mateixa hora, tornaran les actuacions organitzades per la UCAM, amb els quadres de ball del Centro Cultural Andaluz de Mollet, de l'Escuela de Baile Flamenco de l'A.C.A Casa de Sevilla i del grup Rumba Alborada.

I per últim, diumenge a les 20 h i fins a mitjanit tindrà lloc el taller de cant de la UCAM, seguit d'actuacions dels quadres de ball de l'entitat martorellenca i dels quadres convidats.

Ball de gala de festa major

D'altra banda, l'envelat acollirà dissabte al migdia (12 h) el ball de gala de festa major, organitzat per l'Ajuntament. Per assistir-hi i participar-hi caldrà pagar 1 euro solidari –la recaptació anirà a parar a la campanya Pueblos solidarios, d'ACNUR–.

Edicions locals