Millores viàries als entorns del pont de vianants i de La Muntanyeta

Les dues actuacions han tingut un cost de 190.000 euros i han anat a càrrec de l'entitat de conservació del polígon i de l'Ajuntament

Societat

Millores viàries als entorns del pont de vianants i de La Muntanyeta
Millores viàries als entorns del pont de vianants i de La Muntanyeta | Ajuntament de Martorelles

A finals de juliol es van portar a terme diverses tasques de millora a la via pública de Martorelles. D'una banda, l'Entitat de Conservació del Polígon –un ens format per l'Ajuntament de Martorelles i l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès– va fer obres de millora de l'entrada del pont de vianants, que van consistir en la creació d'una vorera que arriba fins al pont i la creació d'un pas de vianants.

A més, també van asfaltar el primer tram del carrer de la Verneda des de l'entrada del pont i van instal·lar punts d'il·luminació a la zona.

Es tracta d'un tram on mancava la visibilitat sobretot de nit i els usuaris demanaven una actuació immediata per fer més segur aquell espai de pas que connecta el municipi amb l'estació de Rodalies –Mollet-Sant Fost– i amb Mollet. Les obres van tenir un cost de 80.000 euros, que van anar a càrrec de l'Entitat de Conservació del Polígon de Martorelles.

Millora de l'asfalt

D'altra banda, l'Ajuntament de Martorelles també va reparar l'asfalt de la zona de La Muntanyeta –concretament als carrers Àngel Guimerà, Jacint Verdaguer, Joan Maragall i Pau Casals– i del carrer del Montseny –des de dalt de tot fins a l’encreuament amb el carrer de Dionís Girona–.

Les tasques es van executar amb un cost d'actuació de 110.935,98 euros.

Edicions locals