S'instal·la el primer punt de càrrega per a vehicles elèctrics a Martorelles

Està ubicat a l'avinguda d'en Piera, davant la Policia Local, i el poden fer servir tots els vehicles que siguin 100% elèctrics

Societat

S'instal·la el primer punt de càrrega per a vehicles elèctrics a Martorelles
S'instal·la el primer punt de càrrega per a vehicles elèctrics a Martorelles | Ajuntament de Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles va instal·lar a finals de juliol el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi, que està ubicat a l'avinguda d'en Piera, davant la Policia Local.

L'estació, de modalitat semiràpida, permet carregar fins a 22 kw i compta amb dues preses per carregar dos vehicles de forma simultània, una de les quals està reservada per al cos de seguretat que ha estrenat aquest mes de juliol el seu primer vehicle elèctric, un Nissan Leaf totalment equipat per a les tasques policials.

El punt de recàrrega és públic, disponible per a tots els vehicles 100% elèctrics. I perquè els ciutadans i ciutadanes amb vehicles elèctrics puguin fer-ne ús, s'han de donar d'alta a la plataforma Electromaps, tenir la targeta Live o demanar-ne una a l'OAC de l'Ajuntament.

El cost total de l'actuació és de 10.937,19 euros, i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 1.000 euros i la resta amb fons propis de l'Ajuntament.

El nou punt de recàrrega és la primera de les accions que el municipi implantarà per fomentar la mobilitat elèctrica. El consistori està adherit al Pacte d'Alcaldes 2020 amb un compromís per a la millora de la sostenibilitat municipal i la voluntat de fomentar la mobilitat elèctrica.

Edicions locals