Sandra Bautista presentarà al setembre el seu segon disc

La cantautora martorellenca també ha estat aquest agost la protagonista de la revista 'Enderrock', per la seva victòria al Sona 9

Cultura

Sandra Bautista presentarà al setembre el seu segon disc
Sandra Bautista presentarà al setembre el seu segon disc

Sergio Carrillo

La jove cantautora martorellenca Sandra Bautista ha tret a la llum el nou single Trapezista del seu disc homònim que publicarà el 27 de setembre i que es podrà trobar a les plataformes digitals i en format físic en botigues com FNAC.

De fet, l'enregistrament i l'edició del disc amb un productor professional era un dels premis aconseguits després de guanyar el concurs Sona9 el passat novembre, organitzat per TV3, iCat (Catalunya Ràdio) i la revista Enderrock.

D'aquesta manera, el segon disc de Bautista, Trapezista (Satélite K), és un treball efervescent, produït per Carlos Manzanares (productor d'El Kanka, David Pastor o Muerdo), que es balanceja entre un niu d’emocions contraposades. "Un so més elèctric i una producció més àmplia, amb instruments de vent, percussió i cordes", caracteritzen el nou àlbum de la martorellenca.

L'artista també assegura que en aquest disc ha sortit "de la zona de confort per explorar diversos estils i maneres de compondre" i "els concerts són l'oportunitat de gaudir-ne plenament". Concretament, el seu pròxim concert serà dissabte al Festival Acústica de Figueres (21.30 h) i també actuarà el 21 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i el 9 de novembre a la presentació oficial del Festival Acròbates (l'Hospitalet de Llobregat).

A la portada d''Enderrock'

La publicació del single en les darreres setmanes coincidia també amb la portada d'Enderrock del mes d'agost protagonitzada per Bautista: "Aparèixer en portada formava part del premi Sona9 i és tot un gust per a mi, perquè la revista Enderrock és molt coneguda en el món de la música".

Destaca de la imatge de portada que Bautista apareix amb la samarreta del Club Futbol Sala Martorelles al camp de futbol de gespa del municipi: "Durant la meva infància i adolescència vaig passar moltes hores jugant a futbol gespa amb nois i després a futbol sala amb noies. No sóc massa crack de la pilota, però per totes les que ho són i no estan prou valorades pel fet de ser dones, així com en el món de la música, aquí una foto doblement reivindicativa", apuntava Bautista a les seves xarxes socials, qui afegeix sobre la temàtica de la portada: "Vam optar per vestir-me de futbolista perquè volíem donar-hi un toc personal i amb un punt reivindicatiu. Encara és estrany veure una noia vestida de futbol, igual que hi ha desigualtats en la música".

Edicions locals