Enxampen un conductor que conduïa a 263 km/h gravant-se en vídeo a la C-33

L'home, de 50 anys i veí d'Esplugues de Llobregat, conduïa amb una sola mà i ho va penjar a les xarxes

Societat

Enxampen un conductor que conduïa a 263 km/h gravant-se en vídeo a la C-33
Enxampen un conductor que conduïa a 263 km/h gravant-se en vídeo a la C-33

La Llagosta, Mollet del Vallès

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el 26 d’agost un home de 50 anys, veí d’Esplugues de Llobregat i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir a 263 km/h a l'autopista C-33, en trams de via on la velocitat màxima era de 120 km/h i de 90 km/h en el tram del peatge. L’agreujant és que el denunciat conduïa amb una sola mà mentres es gravava en vídeo.

Els investigadors del Grup de Recerca i Documentació de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van tenir coneixement d’un vídeo que es difonia per les xarxes socials i que mostrava un home conduint a una velocitat penalment punible i gravant-se tant a ell mateix com al comptaquilòmetres i a la via.

Arran de l’anàlisi de les imatges i de les gestions realitzades pels investigadors es va poder determinar amb molta dificultat el punt quilomètric, la via per on circulava, el dia i l’hora, el vehicle amb què ho feia i, finalment, la seva identitat.

El jutjat número 5 de Mollet del Vallès es farà càrrec de la instrucció d’aquest fet.

Els Mossos d’Esquadra demanen que si es té coneixement d’una infracció a través de les xarxes socials, és molt important facilitar, si es disposa, del dia, el lloc i l’hora en què es van produir els fets per poder determinar les circumstàncies i identificar a l’infractor.

A través del següent enllaç es pot realitzar una denúncia voluntària:

Edicions locals