La Policia de Martorelles visita més d'una dotzena de llars amb gent gran per l'onada de calor

D'altra banda, més de 170 persones van aprofitar l'entrada lliure a la piscina la setmana passada per als col·lectius més vulnerables

Societat

La Policia de Martorelles visita més d'una dotzena de llars amb gent gran per l'onada de calor
La Policia de Martorelles visita més d'una dotzena de llars amb gent gran per l'onada de calor | Ajuntament de Martorelles

En el darrer cap de setmana d'onada de calor, la Policia Local de Martorelles ha intensificat les tasques de seguiment als domicilis de la gent gran del municipi, tenint en compte que la gent gran és un dels col·lectius de risc per onada de calor juntament amb els infants i les dones embarassades.

En total, durant els tres dies d'onada de calor els agents han visitat més d'una dotzena de llars a les que també han fet seguiment a través de trucades de telèfon a diferents hores del dia.

D'altra banda, l'Ajuntament va anunciar dimecres que, davant l'onada de calor, obriria la piscina amb entrada lliure als col·lectius més vulnerables. Durant els tres dies d'onada, dijous, divendres i dissabte, van fer ús d'aquesta mesura 164 infants, 7 persones majors de 65 anys i dues dones embarassades. 

Edicions locals