La Policia de Martorelles evita l'ocupació il·legal d'un habitatge

Un grup de persones van intentar ocupar l'habitatge dilluns a la tarda

Societat

La Policia de Martorelles evita l'ocupació il·legal d'un habitatge
La Policia de Martorelles evita l'ocupació il·legal d'un habitatge | Ajuntament de Martorelles

La Policia Local de Martorelles va evitar dilluns una ocupació il·legal en un habitatge del carrer de Can Molist, segons apunten, gràcies a la col·laboració ciutadana.

A les 19 h de la tarda, uns veïns de la zona van alertar la patrulla que hi havia un grup de persones en un vehicle blanc amb la intenció d’ocupar un habitatge. 

Un cop avisada, quan la patrulla va fer acte de presència i recerca pel lloc dels fets aquestes persones ja havien marxat. L’inspector en cap de la Policia, Daniel Limones, explica la importància de que la ciutadania entengui que ha de participar de la seguretat: “Necessitem la seva col·laboració. És important que si veuen un vehicle o una persona sospitosa, agafin totes les dades possibles (descripció, matrícula, persones, hora...) i ens avisin immediatament”. 

A més a més, per tal d’evitar robatoris i ocupacions als habitatges, Limones recomana prendre mesures com tancar sempre amb clau, encara que sigui per anar a comprar i tornar, connectar les alarmes, evitar informar si una casa està desocupada i sempre informar de qualsevol cosa que ens pugui semblar estranya.

Edicions locals