Dues nits de música a la fresca Santa Maria

Concerts a la plaça de l'església i gratuïts

Església de Santa Maria
Església de Santa Maria

Santa Maria de Martorelles

Per sisè any la plaça de l'Església de Santa Maria de Martorelles es converteix en un escenari de música. Serà aquest dissabte i el dissabte de la setmana que ve amb dos concerts a la fresca a partir de les 22 h. Aquests espectacles s'emmarquen dins del Festival Nit Nit. Els artistes convidats en aquesta ocasió seran Zesc, aquesta setmana, i The Wops, la següent. Els dos seran gratuïts.

Zesc, és una banda formada per Cesc Gil i Quentin Lionmane, ambdós de Montornès i la martorellenca Judit M. Gené. El grup es defineix com "una banda que escup els sons rurals, reverberats i garatgers de la Serralada de Marina". Zesc ha estat seleccionat per les fases preliminars del Sona9 i està a l'espera del veredicte del jurat per saber si arriba a les finals.

Per la seva banda, The Wops és un duet de swing i jazz que beu de les músiques del New Orleans dels anys 20 i 30, integrat per un pianista que es defineix com boig pel jazz, una veu amant del RnB i de la Black Music i una washboard, l'instrument que emula una taula de rentar roba.

Edicions locals