Crida a la ciutadania per fer-se càrrec de l'estació meteorològica de Les Pruneres i evitar que la retirin

En Josep Torrents, qui va morir el passat novembre, n'era el responsable prèviament

Societat

En Josep Torrents n'era el responsable prèviament
En Josep Torrents n'era el responsable prèviament | Ajuntament de Martorelles

L'Ajuntament de Martorelles fa una crida a la ciutadania per tal que algun veí o veïna del municipi estigui interessat en encarregar-se de l'estació meteorològica ubicada a l'escola Les Pruneres que forma part de la Xarxa d'Observadors Meteorològics del Meteocat.

Aquesta tasca, de la qual s'encarregava el veí Josep Torrents –qui va morir el passat novembre–, va quedar deserta amb el seu traspàs i el Servei Meteorològic de Catalunya, veient que ningú se'n fa càrrec, ha informat a l'escola que aquest dimarts 4 de juny retiraria la instal·lació.

La directora de l'escola, Montserrat Rubió, explica que el problema seria els mesos d'estiu i els caps de setmana i festius perquè durant el curs podrien portar-ho des de l'escola: "Si hi ha algú disposat a portar-ho cada dia, perfecte. Si no, nosaltres podem passar les dades de dilluns a divendres durant els mesos de curs". 

Les persones interessades en agafar el relleu es poden posar en contacte amb l'escola al telèfon 935 79 53 15 o enviar un correu electrònic a comuncacio@martorelles.cat.

Edicions locals