Montornès es convertirà per una nit en Hollywood amb els premis Crispeta d'Or

Al concurs Crispeta d'Or d'enguany s'hi han presentat 12 peces curtes

Cultura

Premis Crispeta d'Or 2017
Premis Crispeta d'Or 2017

Montornès del Vallès

Tot està a punt per a la celebració de la 4a Mostra de Curtmetratges de Montornès que es durà a terme a l'Espai Cultural Montbarri el pròxim dissabte a les 18.30 h.

L'esdeveniment ho tindrà tot perquè el poble se sembli per una nit a Hollywood. "Hi assistiran els creadors i creadores, els actors i actrius i els figurants dels curts presentats, i no hi faltaran els presentadors ni la catifa vermella", diuen des de l'organització. "Si tens un vestit de mudar és un bon moment per portar-lo", afegeixen.

Un total de 12 curtmetratges competiran per veure qui s'enduu el premi de la crispeta daurada. Així mateix, sis de les cintes s'han presentat en la temàtica d'igualtat i LGTBI+ i sis ho han fet en la secció de temàtica lliure.

Durant la gala, que tindrà una durada aproximada de dues hores, es podran visionar en primícia totes les projeccions. A més, l'esdeveniment comptarà amb diverses actuacions en directe, entrega de l'estatueta i votació del públic al millor curtmetratge.

Les entrades es poden comprar a la pàgina web entrapolis.com, i segons expliquen des de l'organització "es recomana l'arribada a l'espectacle a les 18.30 h per poder veure com arriben els i les protagonistes i desfilen per la catifa vermella".

Aquesta activitat va ser escollida als pressupostos participatius Kosmos.

Edicions locals