L'únic equip femení federat de Martorelles és campió de lliga

El mini femení de la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles només ha perdut un partit en tota la temporada

Esports

Les nenes del mini femení celebren el títol de lliga
Les nenes del mini femení celebren el títol de lliga | UEB Martorelles

MartorellesNil Artiaga

L'equip mini femení de la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles és l'únic equip federat del municipi, i el passat dissabte 4 de maig es va proclamar campió de lliga realitzant una temporada per emmarcar, amb només una derrota.

El conjunt martorellesenc ho va aconseguir a dues jornades per acabar el campionat, guanyant a casa l'últim classificat, el Vedruna Gràcia.

El mini femení de l’UEB Martorelles es va crear a l’inici d’aquesta temporada, a partir d’un mini mixt que ja existia la campanya anterior i que va anar creixent en nombre de jugadors i jugadores. De manera que es va poder fer un mini femení i un masculí.

El 95 per cent d’aquests nens i nenes, d’entre 9 i 12 anys d’edat, són de Martorelles o estudien a les escoles del poble, segons explica el president de l’entitat, Albert Nogueres.

Un referent de l'esport femení al municipi

L’objectiu del club és crear un altre equip femení de cara a la temporada que ve. “Volem tenir una paritat total”, assegura Nogueres. “La nostra filosofia és començar des de la base i que les nenes, quan siguin sèniors, ja portin 15 o 20 anys al club”, declara el president. “Volem ser el referent en esport femení del municipi”, afegeix.

En aquest sentit, des del club consideren que la temporada ha estat tot un èxit. “Hem passat de tenir uns 12 nens i nenes a tenir-ne uns 40”, destaquen.

Edicions locals