Juan Francisco García Caba: 'La nostra missió és donar veu als veïns i executar les seves inquietuds'

martorelles en comú va presentar diumenge la seva candidatura, amb els integrants de la llista i els eixos principals del programa electoral

Política

Bona part dels integrants de la llista electoral
Bona part dels integrants de la llista electoral

Martorelles en Comú va presentar diumenge la seva candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, amb els 11 membres de la llista i les idees principals del programa. Va ser en un acte en el qual l'alcaldable, Juan Francisco García Caba, va assegurar que "la nostra missió és donar veu als veïns i executar les seves inquietuds".

García va explicar que aquest ha estat "un dels mandats en els quals més reformes de calat s'han fet, encara que per a la ciutadania no siguin molt visibles". Per exemple: "Hem sigut pioners en diverses coses, hem estat el segon poble de l'estat en prohibir l'ús del glifosat i dels herbicides". I també va fer esment al Reglament de Participació Ciutadana, a partir del qual "hem obert la possibilitat perquè els ciutadans pugueu intervenir a l'Ajuntament". Tot plegat són dues actuacions portades a terme des de les regidories de les quals se n'ha fet càrrec García en aquests quatre anys.

D'altra banda, l'alcaldable també va apuntar que ha treballat "molt a gust amb l'equip de govern" (format per ERC, PSC i MAPM, així com per ICV-EUiA), i que "hem treballat amb plena llibertat en totes les nostres àrees".

Pel que fa a les eleccions, García va exposar que "les afrontem amb molta humilitat i amb la il·lusió de créixer. Com creixerem? Dependrà del vostre dictamen", va dir, adreçant-se als veïns i veïnes de Martorelles.

Pel que fa als eixos principals del programa del partit, se'n van destacar 10 sota els noms de: "per un poble actiu, complex esportiu, equitat en impostos i serveis, municipalització del servei de l'aigua, cultura enriquidora, educació, poble sostenible, dona, jovent i treball".

Edicions locals