El camp de futbol de Martorelles obrirà divendres a la nit per al jovent

Concretament serà els divendres 3 de maig i 7 de juny, de 22 h a 0 h

Societat, Esports

El camp de futbol de Martorelles s'obrirà divendres a la nit per al jovent
El camp de futbol de Martorelles s'obrirà divendres a la nit per al jovent

L'Ajuntament de Martorelles obrirà les instal·lacions esportives els propers divendres 3 de maig i 7 de juny de les 22 h a les 00 h, principalment adreçat per al jovent. Sota el nom de Nits esportives i joves, s'obrirà el camp de futbol i la pista annexa del pavelló per a la pràctica de l'esport.

Durant aquestes dues hores, el jovent estarà acompanyat per un tècnic i un conserge municipals i els usuaris i usuàries hauran de tenir en compte un reglament d'ús d'aquestes instal·lacions per a l'activitat.

El reglament consta de les següents nou accions: no es pot accedir amb animals; és un espai sense fum i està prohibit fumar en tot el recinte; cal deixar l’espai en les condicions en què us agradaria trobar-lo, feu ús de les papereres; cal respectar el mobiliari i el material; compartir l’espai amb respecte; no estan permeses les begudes alcohòliques ni els envasos de vidre; no poden entrar vehicles de motor, els vehicles sense motor (bicicletes, patinets...) s’han de deixar a les zones habilitades; comunicar als responsables de l’espai qualsevol desperfecte; i cal atendre les indicacions de les persones responsables de l’espai.

Aquesta és una acció de l'àrea de Joventut coordinada amb la d'Esports que vol promoure l'esport, la cultura del lleure, ampliar i optimitzar espais públics de convivència i oferir espais de trobada i joc aprofitant les instal·lacions esportives del municipi.

Edicions locals