Arriba el Brunzit a Martorelles: grups de primer nivell i Mishima de cap de cartell

La quarta edició de l'esdeveniment, de moment, ja ha superat la venda d'entrades de l'any passat

Cultura

Mishima
Mishima | Alberto Polo - Mishima

Martorelles

Després d'anar coneixent durant els darrers mesos i a comptagotes, els grups que actuaran a la quarta edició del Brunzit, finalment aquest dissabte es celebrarà a les 18 h l'esperat festival que tindrà lloc a la Masia de Carrencà de Martorelles i que es defineix a si mateix com una trobada de "música de qualitat, d'estils diferents i, sobretot, feta al Vallès i al conjunt dels Països Catalans".

Per 8 euros es podran gaudir de 7 grups de música de primer nivell en un entorn que l'organització ha definit com "un espai carregat d'història, i en l'actualitat, el centre sociocultural de Martorelles, on no hi falta el color verd ni l'aire fresc".

El pop amb tocs de rock dels Mishima, caps de cartell d'aquesta edició, el folk amb aromes electrònics dels Ran Ran Ran, el postpunk del duet femení de Pinpilinpussies, els Falciots Ninja i la seva música festiva eclèctica, l'inclassificable Daniel Lumbreras, el grup martorellenc Tayo amb una proposta de heavy metal dels 80 i la punxa discos Virgine seran les propostes. Aquest cartell d'indiscutible qualitat és el veritable reclam d'un festival que, a més, ofereix les propostes gastronòmiques del bar La Cúpula, organitzador juntament amb l'Ajuntament del festival, del qual Som n'és el diari oficial.

"La música de qualitat per davant de la quantitat. Ni cues, ni actuacions solapades, ni presses, ni massificacions. Tot plegat en un entorn natural i agradable", explica l'organització. Aquesta és la quarta edició d'aquest esdeveniment que ja s'ha convertit en un destacat dels festivals musicals de primavera. És per això que segons apunten des del mateix Brunzit, "és més que probable que les entrades s'esgotin abans d'aquest dissabte". De moment, al tancament de l'edició d'aquest diari dijous, ja s'havia superat la venda d'entrades de 2018. 

Edicions locals