Els comerços de Martorelles organitzen un concurs per repartir 500 euros

Per participar-hi s'haurà d'emplenar una butlleta després de comprar en algun dels comerços del municipi

Economia

 Els comerços de Martorelles repartiran 450€ amb la campanya "La primavera els euros altera"
Els comerços de Martorelles repartiran 450€ amb la campanya "La primavera els euros altera"

El Consell de Comerç de Martorelles organitza una campanya promocional per incentivar la compra en el comerç local. Es tracta de la iniciativa La primavera els euros altera, que convida els ciutadans i ciutadanes a comprar en els comerços que formen part del Consell i participar així en un sorteig de diferents vals de compra pels establiments de Martorelles entre el 29 d’abril i el 10 de maig.

En comprar en un dels comerços associats, el client rebrà una butlleta que haurà d'emplenar i haurà de dipositar-la a la bústia. No seran vàlides les butlletes que no portin el segell original de la botiga, per tant, no tindran valor les fotocòpies ni cap altra mena de duplicats.

Els premis consisteixen en diferents vals d’euros: 1 Premi de 150 €; 1 Premi de 100 €; 2 Premis de 50 €; i 6 Premis de 25 €. En total, la campanya repartirà 500 euros a dividir en diferents vals i només es podrà obtenir un premi per persona.

El proper divendres 10 de maig serà l’últim dia per dipositar les butlletes a les urnes dels comerços participants i el dia 15 se celebrarà el sorteig en un dels comerços adherits, encara per confirmar.

Edicions locals