El Servei d'Ocupació de Martorelles programa 7 activitats formatives fins al mes de novembre

Tots els cursos es faran a les Escoles Montserrat

Societat

 El Servei d'Ocupació de Martorelles programa 7 activitats formatives fins al mes de novembre
El Servei d'Ocupació de Martorelles programa 7 activitats formatives fins al mes de novembre | Ajuntament de Martorelles

El Servei d'Ocupació de Martorelles (SOM) ha publicat la programació de cursos de formació en aquest 2019, que portarà a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. En total són 7 activitats que s'ofereixen a les persones demandants d'ocupació inscrites a la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC). 

Al maig es faran dos cursos: el primer serà Els primers passos amb l'ordinador i Internet (6, 7, 8, 9, 10 i 13 de maig) i el segon serà El teu CV com a guió d'una conversa entre professionals (27 i 29 de maig).

Al juny tornaran a haver-hi dos cursos més: La feina de cercar feina. El procés de selecció (5 i 7 de juny) i Competències clau en el mercat de treball (17, 18, 19, 20 i 21 de juny).

Les següents activitats formatives tornaran a l'octubre, amb dues més: Mindfulness, una eina per afrontar l'atur i la recerca de feina (2, 4, 7, 9 i 11 d’octubre) i Coneix els nous canals de recerca (21, 22 i 23 d’octubre).

Per últim, els dies 4, 5, 6, 7, 8 i 11 de novembre clourà la formació del SOM en aquest 2019 amb un curs que porta de títol Office Elemental: Curs introductori i específic de Word i Excel.

Tots els cursos es realitzaran a les Escoles Montserrat del municipi (c/ de les Escoles, 8-10) i les inscripcions es poden fer al mateix SOM. L'objectiu d'aquestes sessions és donar suport al desenvolupament professional i a la recerca de feina de les persones demandants d'ocupació i s'estructuren en tres blocs temàtics: tallers d'alfabetització digital, de recerca de feina i sessions d'orientació laboral.

Edicions locals