Deu propostes per a la Setmana Esportiva de Martorelles

El programa d'activitats inclou les bitlles catalanes

Esports

Del 29 d’abril al 5 de maig Martorelles celebrarà la Setmana Esportiva
Del 29 d’abril al 5 de maig Martorelles celebrarà la Setmana Esportiva

Del 29 d’abril al 5 de maig Martorelles celebrarà la Setmana Esportiva amb una desena d’activitats diferents dirigides a totes les edats.

El programa d’activitats començarà el dilluns 29 d’abril amb una de les novetats d’enguany: el Campionat de bitlles catalanes, a les 16.30h al parc de Can Sunyer. Les bitlles catalanes són un esport tradicional català consistent en llançar uns bitllots –bitlles petites– contra unes bitlles situades a una determinada distància a fi de tombar-les.

El mateix dilluns a la tarda, es disputarà un quadrangular de futbol base al camp de futbol municipal (18.30h), organitzat pel Club Futbol Martorelles.

D'altra banda, el dimarts 30 d’abril el programa començarà amb l’exhibició de gimnàstica de la gent gran a càrrec de la monitora Puri Ramírez a la pista del pavelló (18h). El mateix espai acollirà una exhibició d'aeròbic i zumba per a dones (18.30h).

El dimecres 1 de maig hi haurà campionat de futbol 3x3 en categories escola, prebenjamí, benjamí i aleví al pavelló (9 h). I a la tarda, arribarà el torn del bàsquet 3x3 en categoria premini, mini, infantil, cadet, júnior, sots21 i sènior, organitzat per la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles (16.30h).

D'altra banda, el dijous 2 de maig se celebrarà el Dia de la Raqueta amb la possibilitat de practicar el pickleball, el tennis taula o el bàdminton a la pista del pavelló municipal (16.30h).

El divendres 3 a les 17h, hi haurà un campionat de petanca al parc de Can Sunyer. I, per últim, el cap de setmana es farà l’exhibició de karate a càrrec del Gimnàs Dinàmic (dissabte a les 9 h); i, diumenge, la Caminada Popular, també a les 9 h.

Edicions locals