Defaus serà el cap de llista de Junts per Martorelles

S'estrenarà d'aquesta manera com a candidat a l'alcaldia, després que en les darreres eleccions es presentés com a número 2

Política

Defaus serà el cap de llista de Junts per Martorelles
Defaus serà el cap de llista de Junts per Martorelles | J.M.D.

El PDeCAT es presentarà a les eleccions municipals de Martorelles sota el nom de Junts per Martorelles i Josep Maria Defaus en serà el cap de llista.

Defaus, que és actualment regidor a l'oposició, es va presentar als darrers comicis com a número 2 i des del juny del 2016, amb la marxa de Marc Pertíñez, encapçala la formació política. Ara serà, per primera vegada, el número 1 en unes eleccions, i s'hi presenta "perquè els companys m'ho han demanat". Defaus entoma el projecte "amb il·lusió i amb ganes de fer coses a Martorelles". "Prometem treball, treball i treball", assegura.

Sobre la seva figura al consistori, afirma que sempre ha tingut "una postura clara i honesta, i quan he vist que un tema convé al poble sempre hi he donat suport". Defaus defineix la manera d'actuar del seu partit: "Portem el pragmatisme com a bandera". Pel que fa a la candidatura, apunta que és "transversal i amb molta gent independent", i diu que tots plegats "oferim treball, estimem el poble, i volem millorar i col·laborar en tot el que sigui positiu per Martorelles". "Crec que som una bona opció de vot", afegeix.

Per altra banda, l'alcaldable ha volgut incidir en les seves discrepàncies amb el butlletí municipal El Lledoner del mes de març. En l'apartat de balanç de l'assoliment del PAM (Pla d'Acció Municipal) s'indica amb un 75% Aprovar el nou POUM o amb un 83% Incentivar l'eix comercial a l'avinguda Piera, Anselm Clavè i Horta. "Jo no ho veig així", diu Defaus respecte als percentatges. "Si nosaltres entrem, aplicarem els percentatges d'assoliment del PAM que toquin", clou.

Edicions locals