Un incendi destrossa un pis a Mollet i deixa quatre ferits

El foc s'ha produït aquesta matinada a un tercer pis d'un bloc al carrer Sant Roc

Societat

Un incendi destrossa un pis a Mollet i deixa quatre ferits
Un incendi destrossa un pis a Mollet i deixa quatre ferits

Els Bombers han treballat aquesta matinada amb 15 dotacions en un incendi que ha destruït totalment un pis al carrer Sant Roc de Mollet. S'han evacuat quatre persones a l'Hospital de Mollet intoxicades per fum. L'Ajuntament ha decidit precintar el bloc perquè s'ha quedat sense llum ni aigua.

A les 6.45 h, els Bombers rebien l'avís d'un foc que cremava en un pis de la tercera planta del bloc dels números 9-15 del carrer Sant Roc. Els Bombers hi han desplaçat fins a 15 dotacions per treballar en l'extinció i també hi han intervingut cinc ambulàncies que han evacuat a l'Hospital de Mollet quatre persones ferides menys greus per intoxicació de fum.

Segons els Bombers, el foc ha destrossat completament el pis i ha afectat també les portes del replà de la tercer planta. L'incendi ha afectat els serveis del bloc, que s'ha quedat sense subministrament de llum i gas. Davant aquesta situació, i tot i que no hi ha risc per l'estructura de l'edifici, l'Ajuntament ha decidit precintar-lo per les incomoditats que pot causar la manca de subministraments. Els veïns passaran la nit en hotels a càrrec de les asseguradores i de l'Ajuntament. 

Els Bombers han donat per tancat el servei a les 13.20 h. Ara, els veïns estan pendents que les companyies de subministrament reestableixin els servies de gas i llum. A primera hora d'aquesta tarda, els quatre intoxicats per fum ja havien estat donats d'alta.

Edicions locals