Curs de monitor de lleure al Celler de Carrencà de Martorelles

Martorelles acollirà el curs durant la Setmana Santa

Societat

Curs de monitor de lleure al Celler de Carrencà de Martorelles
Curs de monitor de lleure al Celler de Carrencà de Martorelles

El Celler de Carrencà de Martorelles acollirà durant la propera Setmana Santa el curs de monitors i monitores de lleure impartit per la Fundació Pere Tarrés amb la col·laboració de l'Ajuntament de Martorelles i el Departament de Benestar Social i Família.

Concretament, el curs s'impartirà del 13 al 21 d'abril, i el darrer dia serà el 27, i els horaris seran de 9 h a 14 h, i de 15 h a 20 h. El preu del curs és 220 euros i les places són limitades.

El Curs de monitor prepara a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

El curs està adreçat a persones majors de 18 anys amb interès o que estiguin treballant com animadors de lleure –en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes– i volen obtenir formació global bàsica, formant-se com a monitor.

Edicions locals