ERC Martorelles presenta el seu programa electoral sota el lema 'Un poble viu'

També van presentar la llista amb la qual es presentaran a les eleccions, formada per 19 persones

Política

ERC Martorelles presenta el seu programa electoral sota el lema d''Un poble viu'
ERC Martorelles presenta el seu programa electoral sota el lema d''Un poble viu' | ERC Martorelles

ERC Martorelles va presentar dissabte al Celler de Carrencà la seva llista de 19 persones i el programa amb el qual es presenten a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig sota el lema Un poble viu.

Pel que fa al programa, ERC va presentar una proposta que vol ser la continuació del projecte municipal iniciat fa 8 anys. Després de les campanyes Aire fresc i Renovem Martorelles en les darreres campanyes, ara el lema és Un poble viu. L'alcalde i candidat del partit, Marc Candela, va resumir així els principis del programa: "Un poble viu és un sol poble, és un municipi cohesionat socialment i urbanísticament. Un poble viu és un poble actiu i participatiu, que posa les persones al centre de totes les accions polítiques; és el poble del qual volem que els nostres fills i néts se sentin orgullosos, que en siguin part activa i que els permeti créixer com a persones".

En aquest sentit, el programa planteja quatre propostes principals. La primera és la consolidació de la remodelació de la Masia de Carrencà per traslladar-hi la Biblioteca i tots els serveis municipals d’atenció a les persones i acció cívica. La segona, referent a la via pública, és la remodelació dels carrers Mercè Rodoreda, Aurora, Sol, Núria, Sant Joaquim i Can Sunyer. La tercera proposta, tal i com marca la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, és la construcció d’un nou Pavelló Municipal. Per últim, es projecta la millora dels recorreguts i espais públics per fomentar la mobilitat per a vianants, amb bicicleta o amb patinet elèctric a dins del nucli urbà i amb connexió amb el polígon.

I quant a la llista electoral, formada per 19 persones i que per primera vegada és cremallera, com marca el pla d’igualtat del partit, Candela va dir que a banda de ser paritària, també és una llista "transversal i representativa de la societat civil de Martorelles", ja que està integrada per gent de totes les edats i persones que participen de la vida associativa del municipi. Segons el secretari de Política Municipal, Marc Sanglas, amb aquesta llista "ERC Martorelles torna a estar preparada per seguir governant, repetint resultats a l’alça".

Les 19 persones que integren la llista, en aquest ordre, són Marc Candela, Anna Nogueres, Joan Marc Flores, Mònica Garcia, Roger Parera, Mireia Astivill, Gerard del Caño, Remei Verjuan, Xavier Franquesa, Àngels Carrizosa i Pere Truyols; i com a suplents hi ha Maria Pugés, Mohamed Benkhali, Emma Suñé, Sergi Galí, Anna Cortinas, Francesc Safont, Montse Riera i Gerard Magrinyà.

Tot plegat es va presentar en un sopar al Celler de Carrencà amb un centenar d'assistents i que va comptar amb les intervencions del secretari de Política Municipal d’Esquerra Republicana i diputat al Parlament Marc Sanglas, i de l’actual alcalde Martorelles i candidat a l’Alcaldia Marc Candela. La número 2 de la llista, Anna Nogueres, va ser l’encarregada de presentar les persones que integren la candidatura, mentre que els números 5 i 6, Roger Parera i Mireia Astivill, van ser els responsables de conduir l’acte.

Edicions locals