Comencen les obres per incorporar un nou pas de vianants a l'avinguda d'en Piera de Martorelles

Serà a l'entorn de la cruïlla amb el carrer d'Àngel Guimerà i l'objectiu és millorar la seguretat dels vianants

Societat

Comencen les obres per incorporar un nou pas de vianants a l'avinguda d'en Piera de Martorelles
Comencen les obres per incorporar un nou pas de vianants a l'avinguda d'en Piera de Martorelles | Ajuntament de Martorelles

L'avinguda d'en Piera de Martorelles disposarà d'un nou pas de vianants, per millorar la seguretat dels vianants a l’entorn de la cruïlla amb el carrer d’Àngel Guimerà. El cost de l’actuació està valorat en uns 12.500 euros i serà finançada íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Les obres, fruit de la demanda que el consistori i el cos de Policia Local van fer arran de la sinistralitat els darrers anys en aquesta zona, han arrencat aquest dilluns. L'objectiu, per tant, és millorar la seguretat dels vianants en aquest tram per l’alta densitat de trànsit que aglutina la principal artèria del municipi.

L’ample actual de la calçada i el vial lateral, de gairebé 17 metres, és elevat i permetrà redistribuir l’espai disponible per encabir-hi dos refugis, protegits per illots físics a banda i banda, perquè els vianants puguin creuar la via en tres temps. Aquests illots es col·locaran amb una vorera especial per evitar possibles xocs de vehicles i possibilitaran també la pacificació del trànsit en aquest tram.

A més, l’Ajuntament està planificant diferents treballs de jardineria i millores de l’enllumenat públic a la zona d’aquesta actuació.

Edicions locals