ERC Martorelles presenta la llista i el programa electoral al Celler de Carrencà

Dissabte a la tarda, a més, es farà un acte amb la diputada Najat Driouech per parlar sobre diversitat

Política

ERC Martorelles presenta a llista i el programa electoral al Celler de Carrencà
ERC Martorelles presenta a llista i el programa electoral al Celler de Carrencà | ERC Martorelles

ERC Martorelles presentarà dissabte (20.30 h) la llista sencera –formada per 19 persones– i el programa electoral per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig en un acte al Celler de Carrencà amb la participació del diputat d'ERC al Parlament Ruben Wagensberg i de l'alcaldable Marc Candela.

Sota el lema Martorelles, un poble viu, el partit ha elaborat "un projecte de futur que inclou les propostes rebudes pels veïns i veïnes del municipi i en què es recullen les idees fonamentals per fer de Martorelles un poble modern, actiu, dinàmic i per a les persones". L’acte arrencarà amb un sopar.

Per altra banda, la diputada Najat Driouech, Marc Candela i la número 2 de la llista per a les municipals, Anna Nogueres, dialogaran amb col·lectius de nova ciutadania de Martorelles sobre diversitat. Serà a les 17 h al mateix equipament.

Driouech és la primera diputada musulmana al Parlament. Nascuda al Marroc, va arribar a Catalunya als 9 anys. És llicenciada en filologia àrab i està especialitzada en treball social, immigració i identitats culturals.

Edicions locals