PSC i MAPM es presentaran plegats a les eleccions municipals de Martorelles

La socialista Assumpta Pastor serà la número 1 de la llista i la seguirà Octavi Mill, del partit independent

Política

Assumpta Pastor i Octavi Mill
Assumpta Pastor i Octavi Mill

PSC i MAPM (Més Acció Per Martorelles) han certificat els darrers dies el pacte que els portarà a presentar-se conjuntament a les eleccions municipals de Martorelles, segurament sota el nom de PSC-MAPM. Pel que fa a la llista, Assumpta Pastor (PSC) serà l'alcaldable i Octavi Mill (MAPM) el número 2. Tots dos ja havien anunciat prèviament que serien els candidats dels seus respectius partits, abans que es fes oficial el pacte.

Pastor afirma que "hi ha hagut molt enteniment amb MAPM" i, de fet, recorda que "ja vam estar molt a punt d'unir-nos la primera vegada que es van presentar, amb Ramon Galí". "El perfil de la seva llista s'acosta molt a nosaltres", ha assegurat la socialista, qui ha afegit que amb els dos partits per separat "estàvem dividint gent que pensem igual".

Això sí, l'acord se centra en el municipalisme i, per tant, "en temes de Martorelles anirem tots a una", afirma Pastor, però en qüestions supramunicipals "el vot serà lliure".

Octavi Mill, en la mateixa línia, també ha assenyalat que "no és la primera vegada que intentem pactar, ja que tenim gent que venia de l'entorn del PSC". També en clau exclusivament municipal, tenint en compte que en aquests comicis es vota "més a les persones que no pas als partits", Mill assegura que "hem decidit unir les nostres capacitats personals per crear una candidatura més forta".

Pel que fa a la decisió que sigui Assumpta Pastor qui encapçali la llista, Mill assegura que ha estat per una qüestió de "proporcionalitat". "Ells van ser la quarta força més votada en les darreres eleccions, i nosaltres la cinquena", clou.

Edicions locals