La Pegatina fa l'assaig general de la nova gira a Montmeló

El grup festiu i de rumba actuarà aquest divendres a la Sala Polivalent

Cultura

La Pegatina
La Pegatina

Un dels grups catalans de música festiva i rumbera més importants del panorama tant estatal com internacional, La Pegatina, actuarà avui, divendres, a les 19 h a l'escenari de la Sala Polivalent de Montmeló.

Com ja va fer l'any anterior al municipi baixvallesà, la banda de Montcada i Reixac donarà aquí el tret de sortida de la seva gira La fiesta más grande Tour que de ben segur aquest 2019 recorrerà multitud de sales de concerts i festivals.

Les entrades per a l'esdeveniment a la Sala Polivalent tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir fins a les 18 h. Els empadronats al municipi podran gaudir d'entrades a 3 euros.

El 5 d'abril el grup començarà la seva gira a Elx. La següent fita arribarà a Barcelona el 13 d'abril i després els fans de la banda podran seguir el seu grup favorit a Benicassim, al Viñarock, a Alemanya o a Holanda.

La Pegatina va néixer l'any 2003 a Montcada i Reixac, però aleshores el grup encara no rebia aquest nom que l'ha fet famós arreu. El 2006 va passar-se a dir com es coneix actualment i des d'aleshores la seva carrera ha estat meteòrica. Els de Montcada han actuat en més de 30 països de tot el món entre els quals destaquen indrets tan dispars com Mèxic, Argentina, Equador, Uruguai, Xina, Japó o el Canadà i ha superat així els més de 1.100 concerts en 15 anys.

La banda es defineix com un grup amb un estil que va del "merengue a la rumba o a l'ska amb una gran facilitat per acabar fent embogir la gent amb punk gitano o simplement càntics hooligans".

Així mateix, La Pegatina ha editat sis discs, un documental i, fins i tot, un videojoc.

Edicions locals