Luisma Pintor (ERC) advoca per la transparència i la proximitat

El candidat a Santa Maria es presentava diumenge acompanyat de Marta Vilaret i Joan Marc Flores

Política

Luisma Pintor (ERC) advoca per la transparència i la proximitat
Luisma Pintor (ERC) advoca per la transparència i la proximitat

Santa Maria de Martorelles

Diumenge, es va presentar la candidatura d'ERC a Santa Maria de Martorelles, amb una seixantena de persones a la plaça de l'Església. En l'acte conduït per Carme Montsant, membre de la candidatura, el cap de llista Luisma Pintor, va destacar la importància del canvi per "abandonar la vella política on es decideixen les coses a despatxos a porta tancada".

La proximitat amb la gent del poble, un millor futur per al jovent i la gent gran i la transparència, van ser l'eix del discurs de Pintor, que va prometre "feina així com treballar per tothom" i que també va destacar àmbits com l'habitatge, el comerç, la cultura o la conservació del patrimoni.

Pintor va estar acompanyat de Marta Vilaret, Vicesecretària General de Suport a la Presidència i la Secretaria General d'ERC, i exregidora a Santa Maria de Martorelles, qui va destacar la importància de la proximitat dels ajuntaments amb el veïnat i el fet que "la nova república, la que ha de donar resposta i solucions als problemes reals de la gent, es començarà a construir des dels ajuntaments".

També va assistir a l'acte Joan Marc Flores, regidor i primer tinent d'alcalde de Martorelles i veí de Santa Maria, qui va posar en valor la importància de "la representativitat republicana i independentista al nostre municipi en el moment excepcional que ens ha tocat de viure".

 

Edicions locals