Juan Francisco García Caba serà el cap de llista de Martorelles en Comú

Mónica Utrilla i Cristina Poveda seran les número 2 i 3

Política

Juan Francisco García Caba serà el cap de llista de Martorelles en Comú
Juan Francisco García Caba serà el cap de llista de Martorelles en Comú | J.G.

Juan Francisco García Caba va ser escollit el passat dissabte 2 de març com a cap de llista de Martorelles en Comú –que engloba ICV i EUiA, així com persones independents–per a les eleccions municipals del 26 de maig, després d'un procés de primàries. La candidatura de García va rebre el suport unànime de tots els votants. A més de l'alcaldable, també es va decidir que Mónica Utrilla i Cristina Poveda siguin la segona i la tercera de la llista electoral.

García, que en aquest mandat ha estat el tercer Tinent d’Alcalde, així com el regidor de Participació, Medi Ambient, Salut Pública i Educació, encararà enguany les seves terceres eleccions municipals com a cap de llista del partit –fins ara sota les sigles d'ICV-EUiA–. Tanmateix, assegura que la tasca al consistori "ocupa molt temps i és un desgast per a qualsevol". Par aquest motiu, "volem que la gent que hi ha darrere comenci a agafar responsabilitats"

Sobre el programa electoral, en el qual estan treballant, explica que tindrà quatre eixos principals: social, educació, medi ambient i impostos socials –pagar en funció dels ingressos–. Això sí, García assegura que "totes les propostes seran reals, viables, justes i socialment equilibrades". "Som gent exigent i hem de ser honestos amb els veïns", afegeix.

Per últim, l'alcaldable de Martorelles en Comú també valora positivament el govern de quatre forces que hi ha al consistori –amb ERC, PSC i MAPM–: "governar quatre anys quatre forces diferents sense problemes importants és un exemple". I assenyala que "teníem clar que no volíem una alcaldia presidencialista" i que "quan hi ha hagut diferents opinions s'han solucionat amb diàleg".

Edicions locals