Martorelles amplia la neteja viària a 24 hores i adquireix noves màquines

S'incorpora un servei de neteja 24 hores per a casos de necessitat o d'emergència

Societat

Tasques d'hidropressió realitzades al setembre
Tasques d'hidropressió realitzades al setembre | Ajuntament de Martorelles

El ple extraordinari de dilluns va aprovar l'adjudicació del nou contracte del servei de neteja viària a l'empresa Serveis Reunits SA (SERSA), "un dels contractes grossos i d'envergadura", segons va apuntar l'alcalde, Marc Candela.

Es tracta d'un contracte per cinc anys per un import de més d'1,1 milions d'euros que es posarà en marxa a partir del mes d'abril. Entre les novetats, destaca un "servei de 24 hores en cas de necessitat o d'emergència" i la incorporació "d'una màquina d'hidropressió d'aigua calenta per netejar les voreres i la zona del mercat cada dissabte i d'un altre vehicle d'hidropressió de 9.000 litres d'aigua", va explicar el regidor de Medi Ambient, Juan Francisco García Caba, qui va afegir que també es faran dos o tres serveis anuals de neteja a fons amb aigua dels carrers.

Pel que fa als treballadors, continuaran els tres de l'empresa anterior, que se subroguen a SERSA. L'empresa que s'encarregarà de la neteja viària de Martorelles a partir d'aquest 2019 és una companyia del Baix Llobregat que també ofereix els seus serveis a la Llagosta i Sant Fost.

L'adjudicació es va aprovar amb els vots a favor del govern (ERC, PSC, MAPM i ICV-EUIA) i l'abstenció de l'oposició (UxM i PDeCat).

Edicions locals