Marc Candela respon les crítiques d'Antonia Pedrero

L'alcalde va reivindicar "l'honorabilitat de les persones de l'Ajuntament de Martorelles"

Política

En el ple ordinari de Martorelles de dilluns es va oficialitzar la renúncia a l'acta de regidora d'Antonia Pedrero, que va entrar al consistori com a membre d'UxM, però ha exercit el càrrec com a no adscrita des d'inicis del 2018. L'alcalde, Marc Candela, va respondre l'article que va publicar Pedrero en aquest mitjà el passat 1 de març, en el qual criticava que "l’Ajuntament de Martorelles fa temps que em va apagar la veu".

"Vull reafirmar l'honorabilitat de les persones regidores d'aquest Ajuntament, que la senyora Pedrero ha posat en dubte de forma constant, tant del govern com de l'oposició, així com del personal municipal", va dir l'alcalde. Sobre la trajectòria de Pedrero al consistori, Candela va apuntar que "va arribar amb prepotència i faltes de respecte constants als regidors del govern i oposició. I més tard va mentir, entre d'altres, va negar que no se li respectessin els seus drets com a regidora".

I va afegir: "El seu ressentiment fa que marxi insultant; és la seva decisió. Jo no ho faré com ho ha fet ella. He vist bastants persones en aquesta sala de plens, moltes d'elles amb posicionaments contactes allunyats del meu, però totes elles amb una clara vocació pública i de defensa del seu consistori i la seva ciutadania. Lamentant-ho molt, de la regidora Antonia Pedrero no puc dir el mateix".

Marc Candela també va explicar que "des que un servidor n'és l'alcalde fem entrega d'una placa, quan un regidor o una regidora marxa. Avui la senyora Pedrero no hi és, com en molts altres plens. Tanmateix, li farem arribar la placa a casa seva, per si la vol".

Per la seva banda, Margarita Casanovas, portaveu d'UxM –partit del qual Pedrero es va deslligar a mig mandat–, va lamentar que "aquesta senyora que ha renunciat avui hauria pogut renunciar quan va deixar el partit tota enfadada encara no sabem ben bé per què". I va cloure: "Diria tantes coses, però com que ho hem passat tan malament, prefereixo callar".

Edicions locals