L'exposició 'Escoles d'altres mons' porta la denúncia social fins a Martorelles

L'artífex d'aquesta mostra és Kim Manresa, un dels fotògrafs catalans més reconeguts

Cultura

Foto de l'exposició de Kim Manresa "Escoles d'altres mons"
Foto de l'exposició de Kim Manresa "Escoles d'altres mons" | Kim Manresa

Martorelles

L'exposició fotogràfica de Kim Manresa Escoles d'altres mons organitzada conjuntament amb la Diputació desembarca demà a Martorelles.

La mostra romandrà durant tot el març a la sala social del Pavelló d'esports en horari de dilluns a divendres de 9 h a 12 h i tardes dilluns dimecres i divendres de 15.30 h a 20 h.

Es tracta d'un projecte educatiu que segons la institució territorial te com a objectiu la "sensibilització ciutadana vers el dret a l'educació i les desigualtats socials".

La iniciativa compta des de l'any 2006 el suport de la Diputació de Barcelona i en aquest cas, "a partir de 50 fotografies de Kim Manresa, la mostra ens ofereix una mirada a escoles, mestres i alumnes de més de 30 països d'arreu del món".

Per la seva banda Kim Manresa és un prestigiós fotògraf català. Les seves fotografies artístiques i de denúncia social han sigut exposades en alguns museus tan reconeguts com el Pompidou de París o el Museu de Fotografia Contemporània de Chicago, o en la mateixa seu de les Nacions Unides a Nova York.

Edicions locals