Antonia Pedrero renuncia a l'acta de regidora de Martorelles

Va deixar UxM el gener del 2018 i des d'aleshores ha estat regidora no adscrita

Política

Antonia Pedrero (esquerra), al costat dels dos regidors d'UxM, Margarita Casanovas i Oliver Aguilera
Antonia Pedrero (esquerra), al costat dels dos regidors d'UxM, Margarita Casanovas i Oliver Aguilera

La regidora no adscrita Antonia Pedrero deixarà el seu càrrec al consistori martorellenc. Així ho explica en la instància de renúncia signada amb data de 24 de febrer, en la qual assegura que "per motius professionals i personals em veig obligada a renunciar al meu càrrec de regidora".

Pedrero, que es va presentar a les eleccions com a número tres d'Units per Martorelles (UxM), va deslligar-se del partit el gener del 2018 i des d'aleshores ha exercit com a regidora no adscrita.

Destaca de la regidora que des del primer dia va renunciar a percebre les indemnitzacions fixades per assistència a Juntes de Govern, Plens i Comissions
Informatives, i que aquesta suma de diners l'ha destinat a entitats i famílies del municipi. En aquest sentit, Pedrero sol·licita en la instància de renúncia que "les quantitats acumulades de les indemnitzacions percebudes aquests darrers mesos" vagin destinades íntegrament a Cristina Bolívar Caballero, "per ajudar-la a continuar amb el seu tractament mèdic".

Pedrero afirma que marxa "amb mal sabor de boca" i critica la "prepotència" de bona part dels membres del consistori, "principalment l'alcalde, Marc Candela". "Ara m'he alliberat i m'he tret una llosa de sobre", conclou.

Tornaran a ser tres regidors d'UxM

Amb la marxa d'Antonia Pedrero, Units per Martorelles tornarà a recuperar el tercer regidor, que van perdre amb la decisió de Pedrero de passar a ser regidora no adscrita, ara fa un any. Per ordre de llista, li tocaria a David Muñoz ser regidor en aquests darrers mesos de mandat. Tanmateix, des del partit encara no confirmen qui serà el regidor o regidora entrant.

Edicions locals