ERC Martorelles publica el primer vídeo de la campanya 'Fet i dit'

En total penjaran cinc audiovisuals en els que mostraran algunes de les accions dutes a termes durant aquest mandat

Política

ERC Martorelles publica el primer vídeo de la campanya 'Fet i dit'
ERC Martorelles publica el primer vídeo de la campanya 'Fet i dit' | ERC Martorelles

ERC Martorelles ha publicat aquest dilluns el primer vídeo de la campanya informativa Fet i dit, amb la qual volen "donar a conèixer a la ciutadania i posar en valor les principals accions de govern que s’han dut a terme durant aquesta legislatura". Es tracta d'una acció formada per cinc vídeos de poc més d'un minut que s'aniran penjant a les xarxes socials durant les pròximes setmanes, fins a finals de març.

Cada vídeo està dedicat a un o dos àmbits destacats de l’obra de govern, com ara l’ocupació al polígon, la cultura, l’espai públic o la gestió transparent, i està narrat per diferents persones que participaran a la llista electoral per a les properes municipals.

En el primer vídeo, el regidor de Treball, Joan Marc Flores, apunta que "el polígon de Martorelles avui frega quasi la plena ocupació". L'alcalde, Marc Candela, assegura que un dels seus compromisos era "la seguretat ciutadana i de proximitat", i "avui podem dir que tenim una policia local pròpia 24 hores al dia, 365 dies a l'any".

Algunes de les accions que també es mostren en els vídeos són la transformació del barri de Can Sunyer o la posada en marxa del Centre Polivalent La Vinya. "Totes elles són avui dia realitats, fruit de la bona feina feta al llarg de quatre anys al capdavant del govern municipal", segons apunten des del partit.

Amb aquesta acció informativa, ERC Martorelles dóna el tret de sortida a la precampanya per a les eleccions del mes de maig, després d’haver presentat ja les cinc primeres persones que acompanyaran el candidat a l’Alcaldia Marc Candela.

 

Edicions locals