Assumpta Pastor repetirà com a alcaldable del PSC de Martorelles

L'objectiu és "doblar els regidors" i, per tant, aconseguir-ne un més

Política

Assumpta Pastor repetirà com a alcaldable del PSC de Martorelles
Assumpta Pastor repetirà com a alcaldable del PSC de Martorelles

El PSC de Martorelles ha decidit en assemblea que Assumpta Pastor torni a encapçalar la llista del partit de cara a les pròximes eleccions del mes de maig.

Pastor, que en aquest mandat ha estat regidora de Serveis socials, Dones i Gent gran, assegura que l'objectiu per als comicis és "doblar els regidors". És a dir, passar d'una regidora actual, a tenir-ne almenys dues.

També defineix d'"èxit" el pacte de govern que hi ha hagut els darrers quatre anys –juntament amb ERC, ICV-EUIA-E i MAMP–, una unió de forces polítiques que afirma que "no és gens fàcil", però "ha fluït sempre sense cap problema". En el mandat actual "hem fet molta feina", apunta la candidata socialista, i per això en els pròxims quatre anys "volem recollir les actuacions que tenim a mitges".

Pastor també assenyala que "la intenció és que aquesta sigui la meva última candidatura per fer el traspàs als joves". Uns joves que, de fet, "sempre hi són presents a les nostres llistes", conclou la candidata del PSC a l'alcaldia de Martorelles.

Edicions locals