ERC Martorelles presenta 'la primera llista cremallera del municipi'

Els sis primers són Marc Candela, Anna Nogueres, Joan Marc Flores, Mònica Garcia, Roger Parera i Mireia Astivill

Política

Joan Marc Flores, Mireia Astivill, Anna Nogueres, Marc Candela, Mònica Garcia i Roger Parera
Joan Marc Flores, Mireia Astivill, Anna Nogueres, Marc Candela, Mònica Garcia i Roger Parera

ERC Martorelles va presentar dimarts les sis persones que encapçalaran la llista del partit per a les eleccions municipals. Seran Marc Candela –alcalde–, Anna Nogueres, Joan Marc Flores –regidor d'Hisenda, Treball i Esports–, Mònica Garcia, Roger Parera i Mireia Astivill. Candela va assenyalar que la intenció és "que l'equip s'assembli el màxim a com és la societat de Martorelles i per això fem una llista cremallera –que intercala homes i dones–, la primera que hi haurà al municipi".

La reforma de la Masia de Carrencà, que ha d'encabir diversos serveis municipals com la biblioteca, és un dels grans projectes del programa electoral. També proposen la construcció d'un nou pavelló que substitueixi l'actual, engegar la reforma del POUM i continuar amb la inversió a les escoles.

Les quatre cares noves

Entre els sis primers de la llista, hi ha quatre membres del partit que no han estat regidors. Es tracta d'Anna Nogueres, que vol aportar "en aspectes de sanitat i medi ambient, i en relació amb la gent gran"; Mònica Garcia, amb "molt d'entusiasme per portar una programació a la Vinya de Carrencà –Centre Polivalent de Carrencà–"; Roger Parera –cap de campanya– vol "complementar la bona feina en les tecnologies de la informació que ha fet el Gerard Magrinyà els últims 4 anys"; i Mireia Astivill vol aportar "moltes idees dels àmbits de joventut i esports".

Edicions locals