El cost de l'enllumenat del polígon de Martorelles, a càrrec de l'Ajuntament

La pròrroga del conveni amb l'Entitat de Conservació del Polígon deixa sense ambigüitats que el consistori pagarà la llum i l'associació, el manteniment

Economia

L'enllumenat del polígon de Martorelles, a càrrec de l'Ajuntament
L'enllumenat del polígon de Martorelles, a càrrec de l'Ajuntament | Ajuntament de Martorelles

El passat dilluns 21 de gener es va aprovar al ple ordinari de l'Ajuntament de Martorelles una pròrroga del conveni amb l'Entitat Urbanística de Conservació del Polígon Industrial de Martorelles, fins al 2022 amb dues modificacions.

Aquest nou document contempla dues modificacions. Per una banda, s'ha tornat a redactar la part del conveni del 2014 que especificava qui s'havia de fer càrrec de l'enllumenat i del seu manteniment, perquè "no quedava gaire clar”, segons l'alcalde, Marc Candela. El nou text contempla, sense ambigüitats, que l’Ajuntament seguirà fent-se càrrec del cost de l’enllumenat del polígon, mentre que el manteniment i la reparació aniran a càrrec de l'entitat.

I per l'altra banda, s'actualitza el coeficient de situació del polígon a efectes de l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) per a l’any 2019 i puja del 3,04% al 3,17% per la ubicació de l'empresa en vies de primera categoria, i del 2,26% al 2,36% per a vies de segona categoria. “És un acord que es va arribar amb els industrials per a les ordenances d’aquest 2019”, va apuntar Flores.

Candela, a més, va afegir que l'entitat de conservació “està  fent bossa per poder pavimentar carrers del polígon properament”.

El punt es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern –ERC, PSC, MAPM i ICV-EUiA– i les abstencions del PDeCAT i UxM.

Edicions locals