Margarita Casanovas, candidata d'UxM, vol ser 'la primera alcaldessa de Martorelles'

El partit independent va decidir dimecres en una assemblea general la cap de llista per a les eleccions municipals del maig

Política

Margarita Casanovas, candidata d'UxM, vol ser "la primera alcaldessa de Martorelles"
Margarita Casanovas, candidata d'UxM, vol ser "la primera alcaldessa de Martorelles" | Units per Martorelles

L'assemblea general d'Units per Martorelles, celebrada dimecres, va proposar Margarita Casanovas com a cap de llista del partit de cara a les eleccions municipals del mes de maig, i tots els assistents "hi van estar d'acord". La candidata assegura que vol ser "la primera alcaldessa de Martorelles". Mai a la història del municipi hi ha hagut una dona com a alcaldessa.

Casanovas, que és regidora al consistori martorellenc des del 1999, encararà enguany la seva primera campanya electoral com a candidata a l'alcaldia. I assegura que el canvi d'anar segona a ser la número 1 del partit comporta "molta més responsabilitat", però pren el repte "amb molta il·lusió i moltes ganes de fer coses per Martorelles".

Tot i que és aviat per parlar del programa que presentaran, explica que una de les línies principals serà "el benestar de la gent gran, ja que Martorelles és un poble envellit". I també diu que "fa molta falta treballar en la neteja de les voreres i els carrers".

Pel que fa als resultats de les eleccions, apunta que treballen amb l'objectiu "de recuperar el quart regidor, però ens conformaríem amb mantenir els tres regidors actuals". Units per Martorelles, de fet, va perdre l'alcaldia el passat 2015, que havia ostentat des del 2009 durant dos mandats seguits en mans de Romuald Velasco.

Edicions locals