L’editorial paretana iEduArts publica en francès

El nou cançoner inclou una vintena de temes

Cultura

L’editorial paretana iEduArts publica en francès
L’editorial paretana iEduArts publica en francès

L'editorial paretana iEduArts ha presentat una versió del seu cançoner en francès, sota el nom de Partitions de l’arc-en-ciel. Aquesta nova obra recull una vintena de cançons populars tradicionals en llengua francesa, que també es poden descarregar gratuïtament, cantades o instrumentals. L'assessorament i supervisió musical ha anat a càrrec de Núria Jaouen, i la il·lustradora ha estat la martorellenca Elena Nieto.

El president de l'editorial, Joan Capafons, afirma que volien "oferir una nova versió on la il·lustració adquirís una importància molt més àmplia i aportés una experiència visual estètica molt més impactant". I diu que "s’han sobrepassat les expectatives". Amb la gran acceptació dels cançoners, Capafons també assegura que l'editorial "continuarà publicant materials que fomentin l’aprenentatge de les arts en els infants".

Després d’un exitós 2018, en què l’editorial de Parets ha assolit la fita de comercialitzar els seus cançoners amb les multinacionals més grans de l’educació musical de països com Alemanya –amb Thomann– i Estats Units –JWPepper & sons i West Music Company, entre d’altres–, iEduArts amplia el seu àmbit de comercialització amb aquest nou cançoner.

Edicions locals