Tot a punt per a la visita dels Reis Mags d’Orient a Martorelles i Santa Maria

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran dissabte els carrers dels municipis per recollir les cartes dels més petits

Cultura

Un any més, els Reis d’Orient recorreran els carrers del Baix Vallès en la visita més esperada de l'any. A Martorelles, els Reis arribaran a les 18 h al consistori, per a la rebuda institucional, i a les 18.15 h sortirà la cavalcada fins a Carrencà, on es farà el lliurament de cartes i de la clau màgica.

A les 19.35 h hi haurà una xocolatada per als assistents. Per últim, els Reis Mags repartiran al Celler de Carrencà les joguines de la campanya Cap infant sense joguina. D'altra banda, l’Agrupació Ball de Gitanes portarà  divendres el Patge Reial al Celler de Carrencà (18.30 h), i abans hi haurà un espectacle infantil (17.30 h) i un berenar per als assistents (18 h).

Cal destacar que l'Ajuntament enguany s'ha sumat a la campanya #BaltasarDeVeritat que demana que a les cavalcades hi participin persones negres de veritat, com ha estat a Martorelles des de fa quatre anys.

A les 18.30 h arriben a Santa Maria

I a Santa Maria de Martorelles, Ses Majestats arribaran les 18.30 h i arrencaran la rua des del carrer de l'Escola fins a la plaça de l'Ajuntament, on l'Escola de Dansa Pas a Pas protagonitzarà la Nit màgica. A més, a les 17.30 h hi haurà una xocolatada a la plaça Joan Matons.

Edicions locals