Lavinia renova el contracte de Vallès Visió per un import d'1,8 milions d'euros

El Consorci Teledigital Mollet ha adjudicat el nou contracte per als propers quatre anys

Societat

| Vallès Visió

L'empresa Spurna Visual, del grup Lavinia, ha renovat el contracte de producció d'informatius, programes i espais audiovisuals de producció pròpia del canal televisiu Vallès Visió, que dóna servei als municipis de Mollet, Parets, Montornès, Montmeló i Martorelles.

El Consorci Teledigital Mollet ha adjudicat a Spurna Visual –única empresa que s'ha presentat al concurs públic– la producció de continguts per als propers quatre anys per un valor d'1.795.372,44 euros (amb IVA), un import inferior al pressupost de licitació que s'havia situat en 1.908.961 euros. Amb tot, el contracte s'incrementa respecte l'últim adjudicat el 2016.

En concret, les anualitats de l'anterior adjudicació se situaven en els 393.250 euros (IVA inclòs) i la primera anualitat del nou contracte serà d'uns 435.600 euros. Segons Manel Carvajal, gerent i director de Vallès Visió, l'increment respon a una major despesa en els treballadors, els quals, "per primer cop tindran un increment salarial d'acord amb la pujada dels sous del sector públic en els propers quatre anys". A més, la majoria dels empleats recuperaran la jornada laboral completa després de les reduccions provocades per la crisi econòmica.

A banda, el contracte també preveu més programació d'esdeveniments en directe i hores de formació del personal.

Finalment, el pressupost aprovat per a 2019 és d'uns 778.000 euros, uns comptes "de continuïtat" i que suposaran un increment de l'1% en les contribucions que fan els ajuntaments consorciats.

Edicions locals