Música i festa per Cap d'Any al Baix Vallès

Hi haurà diverses activitats arreu per donar la benvinguda al 2019

Cultura

Un dels cartells de les festes de Cap d'Any, el de Parets
Un dels cartells de les festes de Cap d'Any, el de Parets | Ajuntament de Parets

Els municipis de la comarca acomiadaran el 2018 i donaran la benvinguda al 2019 amb diversos concerts i molta festa.

A Mollet arrencaran les activitats dissabte (19.30 h) amb el concert de Cap d'Any de l'Associació Musical Pau Casals al Mercat Vell, sota la direcció del mestre Mario Roldán. El preu de l'entrada és de 3 € –gratuït per als menors de 12 anys acompanyats–. L'Espai Sant Jordi també organitzarà diumenge una festa de Cap d'Any durant tot el dia (de 10 h a 21 h). Per últim, el duo Mar i Cel protagonitzaran la festa de la revetlla de l'Associació Ball de Saló al Mercat Vell el mateix dia 1 a partir de la 1 h (15 €).

A Parets, s'estrenarà l'any –el dia 1– amb dues festes. La primera serà a partir de l'1 h al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, amenitzada pel dj Hueso, que punxarà música ballable de tots els temps. El preu de les entrades per als majors d'edat és de 15 € –12 € anticipades a la piscina, al poliesportiu i a Can Rajoler– i de 13 € –10 € anticipades– entre 14 i 17 anys. I a partir de les 19 h,  Can Rajoler acollirà el Nadal Big Band, un concert de Cap d'Any farcit de nadales tradicionals catalanes interpretades amb el so i el ritme modern de Vicens Martín, Dream Big Band i Gemma Abrié –el preu de l'entrada és de 15 €–.

A Montornès, també s'obrirà l'any amb una festa de Cap d'Any. El Pavelló Esportiu Municipal Les Vernedes acollirà aquest esdeveniment en el qual els montornesencs dj Rubén i Alain seran els encarregats de fer sonar música variada per fer ballar a tots els públics. L'entrada és gratuïta –fins a completar l'aforament– i hi haurà servei de barra amb begudes a preu assequible, i un servei de guarda-roba a càrrec de l’associació del Centro Cultural Andaluz.

Només mitja hora després de menjar el raïm, el Centre Cultural de la Llagosta acollirà una disco mòbil lliure per rebre 2019, que s'hi estarà fins a les 5 h. Paral·lelament, l'Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta també organitzarà a partir de l'1 h el Ball de Cap d'Any al seu local del carrer Girona, 6.

La Colla de Diables de Montmeló, per la seva banda, convida els veïns a prendre tots junts el raïm a la plaça de la Vila i començar l'any amb la Gran Traca, el primer espectacle pirotècnic del 2019. I a continuació, la festa seguirà fins ben entrada la matinada amb la Revetlla de Cap d'Any a la sala Polivalent. El preu de l'entrada és de 20 € –16 € de manera anticipada– i és adreçat per a majors de 16 anys.

A Sant Fost es repetirà el cap d'any jove al Pavelló 2 –d'1 h a 5 h– amb els dj Puga i FM. El preu de l'entrada és de 10 €. I s'estrena el cap d'any familiar a L'Ateneu, amb música a càrrec de La Golden Beat i Ràdio Sant Fost. El preu és de 9 € per als adults, 4,5 € per als menors d'edat, i gratuït per als menors de 10 anys.

Finalment, el Club Futbol Martorelles organitzarà la festa de la nit de cap d'any al Celler de Carrencà a partir de l'1 h amb els dj Mantys i Dani Gutiérrez. El preu de l'entrada és de 10 €.

Edicions locals